Your address will show here +12 34 56 78

Det kunne ligne starten på den nye Robinsonsæson, men næh nej. Vi forlader vores hemmelige græske strand og drager til Kavala for at overvære selveste Jesu begravelse. Ebbe håber på drinks, dans og gang i gaden, men bliver svært skuffet, da gravøl ikke er en del af den græske ortodokse kirkes begravelsesritual. Heldigvis minder Grækenland og Danmark på visse punkter om hinanden og det hele får en lykkelig afslutning.

Continue Reading

De albanske landeveje flyder med store, dyre luksusbiler og solbrilleglassene på overklassens næser lader ikke løfte på sig, når de passerer den store fattige befolkningsgruppe. Lysten til at finde ud af, hvad de unge nyrige albanere er for nogle krabater har taget over os, og vi kører derfor ud over de albanske stepper på rigmandsjagt.

Continue Reading
Bosnien, Kosovo, Kroatien, Montenegro
Continue Reading

Turen går sin gang, og vi har kørt vores bil ned for enden af verdens længste grusvej i en ukendt Kroatisk national park velvidende at firehjulstrækket ikke fungerer. Til vores store overraskelse flygter alle unge fra Kroatien og ufarbare landmineveje fra 90’ernes borgerkrig sætter stemningen på starten til det, der skal vise sig at tegne et dystert billede af Bosnien fremtid.

Continue Reading

Fem måneders turforberedelse byder på en overraskende kold og våd start. Der er minusgrader i de europæiske bjerge, bilens firhjulstræk siger fra, alle knapper blinker, men midt i den hårde begyndelse for enden af en blind vej i de østrigske fjelde, møder vi Manuel, og forårsstemningen kulminerer til det årlige Jägerball.

Continue Reading
PREVIOUS POSTSPage 1 of 2NO NEW POSTS